Anton Borkent wacht op plaatsing in revalidatiecentrum 'Het Roessingh'

Foto bij Anton Borkent wacht op plaatsing in revalidatiecentrum 'Het Roessingh'

Anton Borkent wacht op plaatsing in revalidatiecentrum 'Het Roessingh'

Tijdens zijn vakantie in de Franse Pyreneën is Anton Borkent, scout voor Excelsior’31 1, onlangs onwel geworden en dientengevolge opgenomen in het ziekenhuis.
 
Uit onderzoek is gebleken dat Anton een hersenbloeding heeft gehad, waardbij hij aan de rechterzijde verlamd is geraakt.

Update:  
j.l. donderdag is Anton Borkent teruggekeerd in Nederland. Na een verblijf van 15 dagen in het ziekenhuis van Lourdes is Anton overgebracht naar het verpleegtehuis De Eschpoort in Enschede, waar hij wacht op een plek in 'Het Roesingh' om te werken aan zijn verdere herstel. 
 
De toestand is momenteel 'naar omstandigheden' goed. Anton Borkent beseft inmiddels wat hem is overkomen en hij nog een lange weg heeft, naar herstel. Zijn spraakvermogen gaat langzaam maar zeker vooruit. Hierbij krijgt hij de nodige hulp van een logopediste. Helaas heeft Anton nog steeds 'uitval' aan de rechterzijde, maar zoals Excelsioren hem kennen werkt hij er hard aan. 
 
Anton dankt alle Excelsioren en overige belangstellenden van andere clubs voor het medeleven en de vele kaarten die hij inmiddels heeft mogen ontvangen.

 
Voor diegene die Anton Borkent middels een kaartje een hart onder de riem wil steken, hier het adres:
De Eschpoort
Afdeling Twickel
t.n.v. Anton Borkent
Boulevard 1945-505
7511 AD  ENSCHEDE
Kalender icoon zondag 19 augustus 2012 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers