Excelsior'31 maakt duikeling op ranglijst na Noordwijk echec (samenvatting geplaatst!)

Foto bij Excelsior'31 maakt duikeling op ranglijst na Noordwijk echec (samenvatting geplaatst!)

Excelsior'31 maakt duikeling op ranglijst na Noordwijk echec (samenvatting geplaatst!)

Bekijk hier een samenvatting van het duel op Excelsior'31 TV. Beelden zijn gefilmd en gemonteerd door Thijs Nieuwenhuis, interviews (met Andreas David en Hans van Dijkhuizen) door Leon Simons. 



Pijnlijk begin Excelsior'31
Bron: klik hier
NOORDWIJK - Excelsior'31 stelde teleur in de eerste competitiewedstrijd van 2014. De topklasser ging kansloos met 3-0 onderuit bij laagvlieger Noordwijk.

Zonder de naar PEC Zwolle vertrokken topscorer Denis Mahmudov wist Excelsior, net als in de laatste wedstrijd van 2013, het net niet te vinden. Al na een kwartier leidde Noordwijk met 2-0 en de Rijssenaren mochten 'blij' zijn dat die stand ook halverwege op het bord stond. Trainer Hans van Dijkhuizen kon aan de kust geen beroep doen op de Robert Wilens, Dylan Vosskuhler (beiden geschorst) en John Lubbers (geblesseerd). Routinier Amanuel Isa was wel inzetbaar maar beleefde, net als heel Excelsior, weinig plezier aan de ontmoeting. Excelsior werd nauwelijks gevaarlijk en zag in de slotfase Noordwijk nog een derde treffer maken. 

Excelsior is door de nederlaag gezakt naar plaats tien in de topklasse. De ploeg speelt volgende week zaterdag de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe jaar. Streekgenoot HHC Hardenberg komt dan op bezoek.

Noordwijk - Excelsior'31 3-0 (2-0). 9. Gonzalves 1-0, 12. Splinter 2-0, 90. Wendt 3-0.

Opstelling Excelsior'31:
Kok, Siemelink (86. Schär), David, Draganovic, Davina, Stegeman, Bloemendaal, Isa (65. Ten Hove), Aydin, Ten Bolscher, Ezafzafi (90. Troost).


Kalender icoon zondag 19 januari 2014 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers