Excelsior'31 fieldmanager 'Mans van Karro' 50 jaar getrouwd

Foto bij Excelsior'31 fieldmanager 'Mans van Karro' 50 jaar getrouwd

Excelsior'31 fieldmanager 'Mans van Karro' 50 jaar getrouwd

Foto: Mans Achterkamp, met zijn liefde voor het leven Dini Achterkamp - Leeftink

Op de kop af vandaag zijn (van geboorte Markeloërs) Mans en Dini Achterkamp 50 jaar gelukkig getrouwd! Mans Achterkamp (70) is bij Excelsior'31 sinds jaar en dag degene die de lijnen uitzet (en niémand ánders). Bestuursperikelen, of niet.. er waait op De Koerbelt maar één wind... en dat is de 'Karro-wind'

Mans Achterkamp is al sinds mensenheugenis iedere zaterdag in alle vroegte present op sportpark De Koerbelt om jeugdwedstrijden in goede banen te leiden. Mans maakt bovendien onderdeel uit van de VUT-ploeg.

Mans Achterkamp mag gerust zéér actief genoemd worden, bij Excelsior'31. Immers, werkelijk iédere werkdag is hij te vinden, op- en rond de velden, van De Koerbelt. Dit, met permissie van eega Dini, overigens.

Daarnaast is Mans Achterkamp bij Excelsior'31 actief als zgn. 'Fieldmanager' - vroeger ook wel terreinknecht genoemd - en voorziet hij de (natuurgras) velden wekelijks van de juiste belijning. Die van goede buur SC Rijssen neemt hij er gemakshalve óók maar bij mee...

Internationale (Lees: Duitse) interesse wimpelde Mans ooit simpelweg af. Er is maar één club, voor Mans en dat is Excelsior'31. VFB Kalkar droop destijds met de staart tussen de benen (hevig teleurgesteld) af.

Opvallend aan de unieke relatie van Mans en Dini is, wanneer het voorjaar aanbreekt, dat het gelukkige paar steevast op dinsdag 'het land' (per trein) intrekt. Eega Dini bepaalt dan waarhéén. Dié dag komen de belangen van Mans op de tweede plaats, vertelt hij steeds (vol trots).

Mans en Dini, nog een onvergetelijk dag, vandaag!

Kalender icoon donderdag 12 februari 2015 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers