Frank ter Harmsel teammanager Excelsior’31 1 (zaal)

Foto bij Frank ter Harmsel teammanager Excelsior’31 1 (zaal)

Frank ter Harmsel teammanager Excelsior’31 1 (zaal)

In de persoon van Frank ter Harmsel hebben de zaalvoetballers van Excelsior’31 1 voor het nieuwe seizoen een teammanager. Met coach Ichtus Rahanra en assistent-coach Aalidus ter Harmsel vormen ze met drie personen de staf van de kersverse eerstedivisionist.

Frank ter Harmsel is geen onbekende binnen de vereniging Excelsior’31, waar hij zowel op het veld als in de zaal actief is. In de zaal is hij speler van Excelsior’31 10 en op het veld komt hij uit voor Excelsior’31 5, waar hij tevens leider is. Ook is hij scheidsrechter binnen de club. Daarnaast was hij afgelopen seizoen grensrechter bij de thuiswedstrijden van het eerste zaalvoetbalteam.

In het dagelijks leven is de 25-jarige RIjssenaar student aan de Hogeschool Viaa in Zwolle, waar hij de Pabo opleiding volgt. Hij hoopt deze opleiding aankomend schooljaar af te ronden.

De zaalvoetbalcommissie en de technische commissie van Excelsior’31-zaal zijn verheugd met de aanstelling van Frank ter Harmsel en wensen hem veel succes bij Excelsior’31 1.

Kalender icoon donderdag 13 augustus 2015 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers