Help mee en sponsor Mark Lohuis bij zijn inzamelactie Skate4Air

Foto bij Help mee en sponsor Mark Lohuis bij zijn inzamelactie Skate4Air

Help mee en sponsor Mark Lohuis bij zijn inzamelactie Skate4Air

Beste Excelsioren,

Zoals u wellicht op de site van Excelsior 31 heeft gelezen gaat Excelsior'31-lid Mark Lohuis op vrijdag 2 februari schaatsen op de Oostenrijkse Weissensee om daarmee geld in te zamelen voor onderzoek naar Cystic Fibrosis (CF) ook wel bekend als taaislijmziekte.

Dit doet hij samen met twee van zijn kameraden Paul Spekhorst en Patrick Overdam voor de stichting Skate4Air.

CF is een ongeneeslijke, erfelijke aandoening. De levensverwachting is momenteel gemiddeld niet hoger is dan ongeveer 40 jaar.

Mark heeft deze ziekte zelf ook, maar dat weerhoudt hem er  niet van om positief in het leven te staan, binnen onze club actief te zijn en om aan deze schaatstocht deel te nemen.

Nu is er onlangs binnen Excelsior'31 een initiatief gestart om hem hierbij te ondersteunen. Het initiatief begon onder de lagere senioren en is een dermate groot succes dat we dit in overleg met het bestuur over de gehele club erbij mogen betrekken.

We zijn ons er van bewust dat we niet voor iedere ziekte en zieke wat kunnen betekenen en het leed van de een het leed van een ander niet verzacht.

Onze insteek is echter dat we wel een keer als Excelsior 31, met elkaar, ergens de schouders onder mogen zetten omdat we niet alleen individuen zijn maar ook deel uitmaken van een club. Een club met de kernwaarden ambitie, plezier en betrokkenheid. Een club die maatschappelijk betrokken is en wil zijn.

Daarom vragen we ook jullie steun voor dit initiatief middels sponsoring van de schaatstocht. Hoe mooi is het als we straks tegen elkaar kunnen zeggen: dit hebben we als club bijgedragen.

Uiteraard is het jullie eigen keuze of je bij wil dragen als team, commissie of welke groep dan ook binnen Excelsior 31. We waarderen het bijzonder als dit initiatief clubbreed wordt gedragen.

Mochten er vragen zijn dan kun je contact opnemen met:

Wim Bruggink (elftalleider 16e en coördinator lagere senioren) : 06-24325811
Mark Lohuis (elftalleider 6e) : 06-55355604
Of stuur een email naar info@twentrade.nl

Kijk ook even op www.skate4air.nl

Het ingezamelde geld kun je inleveren voor 27 januari 2018 bij  Mark of Wim.

Zaterdag 27 januari 2018 is de einddatum van deze actie en zal het totaalbedrag bekend worden gemaakt tijdens de wedstrijd Excelsior'31 - Urk.

Foto: Frans Nikkels

 

Kalender icoon woensdag 13 december 2017 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers