Sportvereniging Excelsior'31 Rijssen

Nieuws over Hoofdklasser Excelsior'31

  • Jaarvergadering Vriendenkring Excelsior'31 op vrijdag 9 februari Jaarvergadering Vriendenkring Excelsior'31 op vrijdag 9 februari

Aanstaande vrijdag is er de jaarvergadering van De Vriendenkring met aansluitend een gezellige avond.

Medio 2007 ontstond er het idee een club van 50 op te richten. Diverse echte Excelsioren werden gepolst en op de 1e bijeenkomst waar 40 personen aanwezig waren was Excelsior'31 een Club van 50 rijker. Ondertussen hebben we iets meer dan 100 donateurs. Met dit aantal zijn we erg blij maar voor de club als Excelsior'31 is de potentie te groeien reëel. 

Reglement van de Vriendenkring

 De Vriendenkring is een onafhankelijke zelfstandige stichting en bestaat uit een groep personen, die de SV Excelsior’31 een warm hart toedraagt. 
• De Vriendenkring tracht, indien gewenst, in samenspraak met het bestuur van SV Excelsior’31, de vereniging te steunen door middel van bijdragen of volledige financiering van voor de vereniging aan te schaffen tastbare goederen en / of diensten. 
• De Vriendenkring probeert zaken te ondersteunen waarmee SV Excelsior’31 in haar geheel, en daardoor zoveel mogelijk leden, gediend is.

In de praktijk

In de praktijk steunen we onze vereniging met randzaken waar alle leden en bezoekers plezier van hebben en de aankleding van het sportpark ten goede komt.
Enkele voorbeelden:
Een AED
Grote TV schermen
Dartborden en - stellingen
Een prijzenkast voor de zaalvoetballers
Een speelplaats voor de jeugd
Betonnen buiten meubilair
Lounchbanken op het terras
Verlichting op het terras
Ieder jaar een bijdrage voor het goede doel (oliebollen actie)
Intrapballen voor alle niet-selectie teams, inclusief de damesteams

Ook dit jaar willen we weer een bijdrage leveren waardoor ons sportpark nog mooier wordt, onder andere is er een voorstel om bewegwijzering te plaatsen inclusief een bord bij de ingang. Ook een narrow casting, ballenkooi of -containers zijn al geopperd, heb jij een (beter) idee? Laat maar horen.
Kom jij ook mee praten en beslissen over een goede besteding van ons geld? Je bent van harte welkom!

Vrijdag 9 februari om 20 uur in het clubhuis is onze jaarvergadering
We nodigen alle donateurs uit en ook belangstellenden zijn van harte welkom!
Geef je wel even op bij Henri van den DijkKlik hier voor het nieuwsarchief
Publicatiedatum: 25 Januari 2018