Nieuws 35/45+

Nieuws 35/45+

35+ / 45+ Nieuws


Ben je ouder dan 35 jaar en heb je zin om te voetballen op een half veld '7 tegen 7'? Meld je dan nu aan bij Excelsior’31. Dit geldt zowel voor (niet spelende) leden als voor niet leden.

Wij spelen ongeveer 4 vrijdagavonden in het voorjaar en 4 vrijdagavonden in het najaar, onder de vlag van de KNVB in competitieverband. 

Vanaf september t/m mei spelen we op 1 vaste avond in de week (op kunstgras) een onderlinge partij van 20:00 uur t/m 21:30 uur. 

De wedstrijden zijn uiteraard niet vrijblijvend (mits goede reden voor afwezigheid). De onderlinge partij is wel geheel vrijblijvend (je moet wel lid zijn om mee te spelen).

Ben je geen lid van Excelsior’31 en twijfel je nog dan kun je 1 á 2 trainingen vrijblijvend meedoen om te kijken of het je wat lijkt.  

Contactpersonen trainingen en voor meer info: 

Leon Ligtenberg ( 35+)
Tel: 0628065219

Bjorn Goossen ( 35+)
Tel: 0623504153

Jannes Jansen ( 45+)
Tel: 0610892066

Voor het aanmelden zie: http://www.excelsior31.nl/index/15/11/Lid-worden-van-Excelsior'31.html

-------------
Zowel de 35+ als de 45+ spelen op vrijdagavond hun competitiewedstrijden. De wedstrijden worden gespeeld in een najaars- en een voorjaarsreeks. In de poule zitten 4 of 5 teams en per avond wordt er tegen iedere tegenstander gespeeld in een wedstrijd van 20 minuten. De voorjaarsreeks begint eind februari en de laatste wedstrijdavond is half mei. Hierna volgen nog 1 of 2 toernooien en een feestavond voor de liefhebbers.


Voor aanvang van de wedstrijdavond bij PW werd het 45+ team verrast door Seppie, mascotte van Excelsior'31.

Dat het niet alleen vrienden zijn tijdens de westrijd maar ook tijdens de derde helft blijkt uit deze beelden ...


Raiola bekijkt de verrichtingen van zijn spelers. Han, Erik en Johan krijgen rust van de trainer terwijl Berrie in de touwen hangt

Nieuwsgierig en wil je een keer mee doen met trainen of voetballen? Mail of we zien je graag op woensdagavond om 20 uur op de training.


Team 35+ heeft haar eigen Cruijff


 
 
Onder het toeziend oog van Rene Loohuis en met een muziekje op de achtergrond zijn de shirts en broeken geheel belangeloos bedrukt door de firma Teunis, waarvoor onze hartelijke dank!
 
De shirts en broeken zijn bedrukt met nummers zodat een ieder zijn eigen kleding heeft. Maar wie moest nou nummer 14? Al gauw waren we van mening dat hier niemand bij de 45+ voor in aanmerking kwam maar bij de 35+ wel? Dit kon er maar eentje zijn: Egbert Paalman, die elke keer met kop en schouders boven de rest uitsteekt kwam dan ook de eer toe de kleding met nummer 14 in ontvangst te nemen op de woensdagavond training. Egbert namens alle oudjes hopen we dat je dit nummer nog lang mag dragen!

 
 
 


Op de avond van de 35+ in Rijssen zijn er foto's gemaakt >>>

De stand is te vinden op voetbal.nl

Training: Op woensdagavond hebben we de mogelijkheid om te trainen op veld 1(B), aanvang 20 uur.

De contributie voor de 35+ / 45+.

Ontwerp en realisatie door: Bandwerk internet- en reclamebureau